Totul este legat de timp. Timpul până la serviciu, timpul până la supermarket, timpul până la școală, timpul până în parc, până la o terasă. Poziționarea Concept Sălciilor îți garantează timp și un trai de calitate. Am ales această zonă pentru a continua saga rezidențială „Concept”, motivați de faptul că este un cartier tânăr, cu familii de oameni frumoși care-i seamănă. Foarte bine conectat la viața orașului, cu o poziționare perfectă față de supermarketuri, Concept Sălciilor este la două minute de parcul în care cei mici își vor face primii prieteni. Unde o să învețe să meargă pe două roți.
Acasă la tine. Acolo unde familia ta o să crească și o să se dezvolte, asemenea unei rădacini trainice de copac. Acolo viața ta va descoperi noi valențe în fiecare zi și cu fiecare nouă experiență. Acolo unde investițiile tale vor avea performanțe dorite. La Concept Sălciilor. Așa vei spune cu mândrie prietenilor când te vor întreba unde ți-ai cumpărat apartament și unde vei locui. La Concept Sălciilor. Și-i vei zâmbi fericit șoferului când te urci în taxi și te întreabă: vă duc acasă? Desigur, la Concept Sălciilor.
Tâmplarie exterioară din PVC, VEKA Softline 70 mm, 7 camere, sticlă TRIPAN
Structură pe cadre și compartimentări din cărămidă
Scară interioară – trepte și contratrepte din granit, balustradă inox
Parcare supraterană cu sistem de control acces
Contoare individuale de gaz, energie electrică și apă situate pe casa scării
Uși MDF cu toc reglabil la interior (Cehia) (opțional uși din lemn masiv)
Cadă sau cabină de duș, jacuzzi (opțional)
Gresie și faianță (Italia), parchet, modele la alegere
Chiuvetă baie cu mobilier inclus, WC suspendat
Instalație termică și sanitară îngropată
Instalație electrică, telefonie, cablu TV
Centrală termică individuală
Aer condiționat (optional)
Glafuri granit
Tencuială interioară mecanizată
Termosistem de exterior
Două lifturi de ultimă generație
Interfon
Apartamentele Concept Sălciilor sunt proiectate pentru a-ți oferi confortul de acasă în fiecare zi și în fiecare colț al locuinței tale.
Am pornit de la stilul de viață activ al familiilor tinere și de la confortul diferit pe care și-l dorește fiecare dintre membrii familiei – de la spațiile largi și luminoase, la încăperile bine compartimentate până la echilibrul perfect între utilitate și designul modern al finisajelor. La Concept Sălciilor te bucuri de confortul unei locuințe frumoase, luminoase și echilibrat compartimentată, cu design modern și spații largi, în care întreaga familie se simte Acasă.