Apartamente Noi Iasi

Fix Imobiliare va ofera o gama variata de apartamente noi de vanzare in Iasi.

Găsește-ți proprietatea

Apartamentele noi reprezintă segmentul de piață ce cunoaște o importantă creștere în ultimii ani. Fix Imobiliare a încheiat parteneriate cu cei mai importanți dezvoltatori ce activează in Iași. Agenția oferă tururi complete la ansamblurile imobiliare ce corespund criteriilor fiecărui client.

  Avantajele apartamentelor noi:
 • - apartamentele se predau finisate la cheie,
 • - posibilitatea personalizării prin alegerea finisajelor,
 • - suprafețe diferite în cadrul aceluiași proiect,
 • - diverse modalități de plată.

  Fix Imobiliare oferă serviciile imobiliare în mod gratuit cumpărătorului unui apartament nou din cadrul proiectelor imobiliare cu care are încheiate parteneriate:
 • - asistență la toate vizionările proiectului,
 • - asistență la semnarea contractelor de rezervare, antecontract de vânzare-cumpărare, contract de vânzare-cumpărare;
 • - raportarea periodică a stadiilor de execuție a proiectului;
 • - implicare activă în realizarea unei bune relații între dezvoltator și beneficiar, și eventual instituție bancară în cazul achiziției prin credit ipotecar.

Top zone: Baza 3, Bucium, Copou, CUG, Dacia, Galata, Nicolina, Pacurari, Poitiers, Rediu, Targu Cucu, Tatarasi, Valea Adanca, Valea Lupului, Zimbru, sunt zonele cu frecvența cea mai mare în căutarile pe segmentul apartamentelor noi din Iași.

ARTICOLE ȘI ȘTIRI IMOBILIARE

Articole de pe blogul Fix Imobiliare

apartamente de vanzare in iasi

Apartamente de vânzare în Iași

Apartamente de vânzare în Iași - segmentul de piață pe care Fix Imobiliare se concentrează în mod special. Citeste articolul "Cum alegem cele mai potrivite apartamente de vânzare Iași" (citește Apartamente de vânzare în Iași)

agentii imobiliare in iasi

Fix Imobiliare în Iași

Fix Imobiliare tinde să intre în topul celor mai dinamice agenții imobiliare din Iași. Pornind de la nevoia de servicii imobiliare profesioniste în Iași a luat ființă agenția imobiliară Fix Imobiliare (citește Agenții Imobiliare in Iași)